torsdag 8. januar 2009

Guttas drømmedag

På vei til Villagio i går fikk Lars øye på en butikk hvor de solgte Bentley, og han ble så forstyrret at han svingte inn første gate til høyre bare sånn for sikkerhets skyld. Han og Roger ble enige om at de måtte dit en dag for å se på utvalget, og dermed bar det dit i ettermiddag.

Trafikken er et kapittel for seg selv, her må man følge med så man ikke ender opp i periferien. Det er 3-4 filer hver vei, og masse veiarbeid overalt. Det blir litt av en ildprøve når vi skal begynne å kjøre her selv!

Det var mye flott å se på i bilforretningen, men til den prisen (890 000 riyal), blir det bare se, men ikke røre. Bugattien sto det ikke pris på en gang, så det er nok noe man ikke vurderer hvis man ikke vet man har råd til det.

Etter bilkikkingen dro vi til Al Wakra og hentet Grete og ungene, og så kjørte vi til Al Banoush-klubben i Mesaieed og spiste middag. Det var morsomt å se husene i Al Wakra og Mesaieed, og spennende å spekulere på hvor vi ender opp til slutt. Vi har hørt rykter om at vi har fått tildelt hus i Al Wakra, men fortsatt er vi avventende. Roger har begynt å ordne papirarbeid på jobb i dag, men i morgen er det fredag og helg. Fortsettelse følger nok på søndag, som er starten på arbeidsuka her i Qatar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar