lørdag 17. januar 2009

Inspeksjon i Al Wakra

Ting tar tid her i Qatar, det er det bare å venne seg til med én gang. Selv om vi har blitt forespeilet hus i Mesaieed, er ikke husene der ferdige ennå. Vi har derfor blitt tildelt leiligheter i et eldre kompleks i Al Wakra, leid av Hydro. Dette skal være en midlertidig løsning inntil alt blir ordnet klart i Mesaieed. De har nylig fått frigitt 100 hus, men møblementet og hvitevarene står fortsatt i Dubai. Vi som flytter uten barn, blir også nedprioritert framfor barnefamilier til Mesaieed.

Fredag skulle vi derfor på inspeksjonsrunde til Al Wakra for å se om de har begynt å ordne i husene våre. Det var en del mangler foreløpig, som f.eks. sengetøy, håndklær, støvsuger etc. Heldigvis har vi fått utvidet hotelloppholdet til husene er helt klare.

Jeg var ikke med på den første turen til Al Wakra for noen dager siden, og jeg hadde skrudd forventningene helt ned i forhold til hvordan det var i Mesaieed. Likevel ble jeg faktisk positivt overrasket over leiligheten. Jeg tror nok vi skal trives helt greit her en stund inntil vi får huset i Mesaieed - inshallah...

1 kommentar:

  1. Så bra dere fikk utvidet hotelloppholdet til husene er helt klare!!! Ikke verst. :0)

    Kos dere masse! *klem*

    Inger / DA...

    SvarSlett