søndag 1. februar 2009

Innfødt?

Nå har vi vært her i Qatar i tre og en halv uke, og turistfølelsen begynner så smått å slippe taket. I går var vi i souken og kjøpte overmadrass av en lokal kjøpmann, pussig å se at et slikt gammelt marked kan brukes til nyttige ting, og at det ikke bare er en masse unyttig dilldall og suvenirer. Her kan man finne stort sett alt man trenger til en billig penge.

Etter handelen spaserte vi litt rundt, og satte oss ned på en utekafé, hvor vi fikk prøve den lokale spesialiteten shisha, vannpipe. Roger har som dere ser stilen inne. Det smakte mint og var spesielt, men godt.

Vi kjørte ut til "du store Al Wakra" med overmadrassen etterpå, og faktisk hadde de vært inne og byttet lyspærer og vasket ned leiligheten. Det var positivt. Vi fikk pyntet med noen duker og stearinlys, så det ble jo riktig så trivielt. Vi bor fortsatt på hotell, for vi skal vente til det har kommet oppvaskmaskin i huset. Så hørte vi rykter om at fra 20. februar blir det 50 nye hus i Mesaieed klare, så vi håper at det går raskt å få flyttet dit, for det er jo dit vi helst vil. Kryss alle fingre og tær!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar