mandag 26. januar 2009

Al Wakra Revisited

Lørdag var vi i leiligheten i Al Wakra igjen, for vi skulle ta imot flyttelasset. Det kom i god behold, og Roger hoppet av glede da vi kunne pakke ut ketchupen og få den vel installert i kjøleskapet. Bortsett fra et knust cd-cover, var ingenting ødelagt og ingenting manglet. Utrolig, men sant.

Det går smått om senn å få leiligheten i stand. Vi har hotellrommet ut januar måned, og i følge Liv Tvenge skal vi ikke bry oss om å fikse og ordne i huset selv, for det skal gå automatisk. Det går ikke automatisk i dette landet, har vi funnet ut.

Ekteparet Neset, som har fått naboleiligheten, har allerede vasket ned huset og fått inn tepper, duker og andre hyggelige ting. Jeg syntes det var mye koseligere å gå på besøk til dem enn å sitte i mitt eget rotete hus. Vi gleder oss til å bli skikkelige naboer, vi var heldige med dem.

Istedet for å sitte på baken og vente på at ting skulle bli gjort, fikk vi kleppet tak i en inder som så ut som han visste hva han gjorde, og fikk ham til å hente sengetøy og håndklær til oss. Vi prøvde også vaskemaskina mens vi var der, heldigvis ingen lekkasjer. Det er mer enn man kan si om varmtvannstanken. Vi trodde vi hadde vært forskånet for sånt, men etter en stund så vi at det dryppet litt i fra den, så det må også fikses. Vi venter på oppvaskmaskin, men det vil jeg gjerne se før jeg tror det! Inshallah.

Vi stakk en tur på det lokale supermarkedet og kjøpte inn diverse rengjøringsartikler, dopapir, såpe og en kost. Det var et tragisk utvalg av mopper og langkoster, bare slike mopper som ser ut som en stygg parykk. Det ville vi ikke ha, så vi har bestilt Jif Moppesystem fra Norge.

Internettet i leiligheten funket fint, så det var positivt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar