torsdag 17. september 2009

Fuwairit

Denne lørdagen (12. september) var det også duket for biltur. Heldigvis hadde sjåføren kjørt denne veien før, så vi slapp å rote oss bort igjen.

Ingebrigt Bøe, Hans Thomas Mahle, Roger og jeg var deltakere denne gang, og turen gikk nordover i Qatar. Nærmere bestemt til Fuwairit, en bitte liten prikk på kartet.

Vi kan vel med ganske stor sikkerhet fastslå at det ikke er mye rart å se på i Qatar. Utenfor Doha er det knapt nok bygninger, og flat ørken overalt. Det virker som om alle bor i Doha, for vi har opplevd at folk ikke engang vet hvor Mesaieed er, tre mil utenfor hovedstaden. Man kan derfor undres over hvorfor de bygger så flotte veier ut av Doha, men det skal de ha. Hele veien opp til Fuwairit var en eneste stor anleggsplass, men veien trenger virkelig utbedring også.

Ca en og en halv times kjøring nordover satte vi kursen ut mot kysten, og for en strand vi endte opp på! Nydelig hvit sand, grønt hav så langt øyet kunne se. Temperaturen i skyggen var 40, i vannet var den 35. Det var med andre ord ikke noe problem å bade her.

Denne turen kan absolutt anbefales, et lite stykke paradis midt i ingenmannsland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar