lørdag 21. mars 2009

The Pearl

Heisann, er det en blogg her og, ja? Den har visst blitt sørgelig forsømt i det siste pga. flytting og mangel på nett, men vi prøver igjen!

En lørdag for noen uker siden tok Roger og jeg oss en liten utflukt ut til The Pearl. Dette er en menneskeskapt øy på vestsiden av Doha, formet som en østers med en perle inni. Dere har kanskje hørt om palme- og verdenskart-øyene som bygges i Dubai, og i kjent stil kan ikke Qatar være dårligere. Grunnen til at øya heter The Pearl, er at perledykking var Qatars hovedindustri før de fant olje og gass. Øya er fortsatt under bygging, men det er deler av den som er ferdig og åpen for ferdsel. Denne øya er det eneste stedet i Qatar hvor utlendinger har lov til å kjøpe eiendom, og jeg kunne gjerne tenkt meg en leilighet her! Det er vel bare urlitegrann utenfor rekkevidde av vår lommebok.

Her kan man spasere på strandpromenaden og besøke kaféer og restauranter, eller shoppe i butikker som Armani, Hermés, Bvlgari og Ferrari... Hehe, det ble bare kaffe på oss.

(Flere bilder kan sees på Facebook.)

1 kommentar:

  1. Oi, så nydelig det var der Solveig:) Dere er bare såå heldige som får oppleve alt dette.

    Kjempebra at dere trives så godt i huset deres også, det kan jo være litt av hvert i disse landene, så dere har vært heldige.

    Gleder meg til å lese mer snart:)

    SvarSlett