lørdag 21. mars 2009

DJ Tiësto in Doha!

Forrige uke fikk Roger nyss om at det skulle være Beach Party med DJ TiëstoIntercontinental Beach i Doha. Jeg har aldri vært noen fan av denne fyren, hadde vel knapt nok hørt navnet før. Men Roger mente bestemt at dette var noe vi måtte få med oss, så jeg tenkte "whatever" og bestemte meg for at det sikkert kom til å bli en opplevelse selv om jeg ikke var så interessert i musikken.

Halleluja, jeg angret ikke på det! Torsdag 12. mars troppet vi (altså jeg, Roger, Ingebrigt Bøe, Odd Roar Horvli og Hans Thomas Mahle) opp med VIP-billetter på beachen, fikk gullarmbånd og fikk gå inn på VIP-tribunen, hvor vi satt ca 50 cm fra baren og 50 meter fra scenen. Det var ikke så mange mennesker der, men vi satte oss ned (i egen sofa med bord og blomsteroppsats, fancy) og nøt lysshowet, øl og drinker. Oppvarmingsdjen var bare sånn passe, så vi tenkte at det ikke kom til å bli så veldig mye bedre da denne Tiëstoen kom. Men sannelig tok vi feil! Da han begynte å spille, var det en enorm folkemasse foran scenen, og alle var i storslag. Vi hadde på dette tidspunktet blitt ganske bra i formen selv, og det var kjempegøy å stå der sammen med så mange glade og feststemte mennesker og bare danse, prate og le.

Klokka halv to var det slutt på musikken, og etter en del om og men fikk vi praiet en Jaguar (ja, fint skal det være når man er VIP), og det var en småsliten gjeng som endte opp i Mesaieed en gang utpå morgenkvisten.

Har du sjansen, dra absolutt på beach party! (Men ikke drikk mer enn fem Bullfrog Cocktails, jeg bare nevner det!!!)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar